The Human Element

Kernachtige Loopbaan Ont-Wikkeling

KLO

Achtergrond training Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling 

We have brought a concept to the Netherlands which helps people to be aware of what they want to contribute to the world; their unique work purpose’ (Ludo Hof, 2017).

Wij zoeken naar een manier waarop wij individuen ondersteunen in hun zoektocht naar datgene dat zij toevoegen aan deze wereld (hun unieke bijdrage). Deze training is gericht op professionals die vastlopen in hun carrière of iets anders willen en hiervoor een zinvolle bestemming willen vinden op de arbeidsmarkt.

Achtergrond Kernachtige Loopbaan Ont-Wikkeling

Van origine komt de training uit Canada. De training is genaamd Implicit Career Search en is ontwikkeld door Consultant Steve Miller bij Life’s Work met een belangrijke bijdrage van Dr. Will Schutz door de ontwikkeling van de geïntegreerde Human Element FIRO methode waarin Schutz zijn wetenschappelijk inzicht toepaste en ontdekte wat mensen nodig hadden om echt blijvend te veranderen. https://thehumanelement.com/pages/methodology/

In het Nederlands heet deze training “Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling”. De training gaat uit van het grondbeginsel dat iedereen een verlangen heeft om een unieke bijdrage te leveren aan deze wereld en is gebaseerd op the Hero’s Journey van Joseph Campbell. Steve Miller heeft de training gebaseerd op de centrale vraag die hij zichzelf al vanaf zijn zevende stelde: Hoe bepaal je voor jezelf wat je voor je werk gaat doen in de toekomst? Om een antwoord te krijgen op deze vraag focust deze training zich op twee bestemmingen: eerst wordt er een reis naar binnen gemaakt (The inner journey) en daarna naar buiten (The outer journey). De inzichten die daaruit voort komen geven vaak een heel nieuwe kijk op je toekomst die vorm krijgt in een concreet stappenplan, die ervoor zorgt dat je loopbaanwensen werkelijkheid worden.

Contact

Bas van Beek

Bernadette Meijer

Deel deze pagina

Informeer uw netwerk