The Human Element

Kernachtige Loopbaan Ont-Wikkeling

Over ons

Wie zijn de trainers

Bernadette Meijer-Veling

Bernadette Meijer-Veling

Door deze training ontdekte ik dat er verandering en lef nodig is om iets nieuws te gaan doen. Ik ben vooral dankbaar dat Implicit Career Search/Kernachtige Loopbaan Ont-Wikkeling en de Human Element methode op mijn pad is gekomen, het heeft een grote verandering in mijn werk en ook in privé beleving gebracht. Een cadeau wat mensen zichzelf en bedrijven aan hun werknemers mijns inziens zouden mogen geven. Het leidt tot meer bewustzijn en een hoger zelfvertrouwen en daardoor meer productiviteit in je loopbaan en in je leven! Voor mij de start van een loopbaan waar ik doe wat het beste bij mij past en waar ik elke dag heel erg blij van wordt !

Bas van Beek

Bas van Beek

Het ontdekken, ontwikkelen en versterken van menselijk potentieel vormt de kern van mijn (levens) werk.
De rode draad daarbij is de zoektocht naar de essentie van jezelf in relatie tot je werk.

Het antwoord op deze ultieme vraag loopt niet via het hoofd maar via het hart. De filosofie van het trainingsprogramma Kernachtige loopbaan ontwikkeling (KLO) sluit hier naadloos op aan. Je maakt eerst een reis naar binnen om je vervolgens hernieuwd aan de buitenwereld te presenteren met een concreet stappenplan voor een nieuwe impuls van je loopbaan. Als trainer en coach is het altijd een enorm cadeau om deze training te mogen geven en mensen opnieuw in hun kracht te zien komen.

Deze training heeft mij in drie dagen tijd zelfvertrouwen gegeven om de komende jaren op basis van mijn eigen privé -en werkdoelstellingen en vanuit mijn eigen kracht gericht loopbaankeuzes te maken. De trainers hebben mij naast zelfvertrouwen, zelfinzicht en inspiratie vooral structuur, energie en vertrouwen gegeven om dit ook daadwerkelijk te kunnen bereiken.

Thea Teijema

Beleidsmedewerker, Ziekenhuisgroep Twente, Enschede

“Ik werk al sinds 1994 als organisatieadviseur en manager. Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling is de meest doordachte training die ik ooit heb gevolgd – en ik heb er heel veel gevolgd! Het is uniek in de manier waarop het diepste deel van jezelf wordt verbonden met wat je doet en waarom je dat doet.”

 

Janne Esensjo

HR consultant, Lulea, Zweden ,

 Dit programma is een must voor iedereen die werkzaam is op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Het doet wat geen enkel ander programma écht lukt. Het raakt rechtstreeks de kern: werkmotivatie, het vinden van persoonlijke betekenis en zingeving. Diepgaand en creatief!”

Bill Davie

Principal Consultant, , JCA Occupational Psychologists, Cheltenham, Engeland

Contact

Bas van Beek

Bernadette Meijer

Deel deze pagina

Informeer uw netwerk