The Human Element

Implicit Career Search

Training

Nieuwe inzichten opgedaan dit jaar?

In deze sfeervolle laatste dagen van het jaar laat je de hectiek even achter je en is het tijd voor reflectie. Hoe is het met jouw mijmeringen? Ben jij nog op de goede weg, ben je toe aan een nieuwe loopbaanstap of twijfel je nog? Of ben je al tijden aan het solliciteren en lukt het maar niet? Kom je terug uit een ziekteperiode of een reorganisatie en zit je vol nieuwe plannen maar weet je nog niet hoe je die gaat realiseren. Kortom laat jouw loopbaan je hart nog steeds sneller kloppen of ben jij toe aan een “APK” voor je loopbaan?

Wil je jouw unieke waarden als mens en als professional weer duidelijk voor ogen krijgen? De training Implicit Career Search (Kernachtige Loopbaan Ontwikkeling KLO) is dan de juiste keuze! Maak drie dagen vrij in je agenda om te onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en of deze in de loop van de tijd zijn veranderd door allerlei reorganisaties of andere maatschappelijke dan wel privé-ontwikkelingen. Gezamenlijk werken wij aan de vergroting van je zelfbewustzijn, zodat je meer vertrouwen krijgt en krachtiger wordt om de juiste keuzes te maken in je loopbaanontwikkeling. 

Bas van Beek en Bernadette Meijer, twee ervaren loopbaantrainers, zullen op 23, 24 januari en 13 februari 2020 weer een nieuwe Implicit Career Search training geven. De training, die in Canada is ontwikkeld en in vele landen succesvol is, heeft al duizenden deelnemers geholpen meer zingeving in hun loopbaan te vinden. Niet gericht op wat je kunt, … maar op wat je echt graag wilt!  De nieuwe training biedt plaats aan maximaal 8 deelnemers en wordt gegeven bij Laverhof in Schijndel.

Wij gaan in deze drie dagen op zoek naar wat in essentie werk voor jou betekent, waar je kwaliteiten liggen en in hoeverre je deze nu terugvindt in je huidige baan. Van daaruit gaan we kijken naar hoe jouw loopbaan er in de toekomst uit zal zien en maken we een loopbaanplan. De methode die wordt gehanteerd zorgt voor versneld inzicht in waar je vandaan komt en – veel belangrijker –  waar je naartoe wilt. Wij vragen jou om je mogelijkheden niet te onderschatten, want we zijn op zoek naar jouw unieke bijdrage en daarin ben je altijd onderscheidend!   

Wil je meer inzicht krijgen in je eigen gedrag, gevoel en eigenwaarde bij je huidige en je toekomstige werk, schrijf je dan in voor deze KLO- training (vol is vol) of vraag nadere informatie aan!

Na je aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie en nemen wij contact met je op

 

Contact

Bas van Beek

Bernadette Meijer

Deel deze pagina

Informeer uw netwerk