The Human Element

Implicit Career Search

Training

De training “Kernachtige loopbaan Ont-wikkeling” (Implicit Career Search), een APK voor je loopbaan!

Kernachtige loopbaan Ont-wikkeling is een geïntegreerde aanpak voor loopbaanplanning, die veel dieper gaat dan de meer traditionele loopbaanbegeleiding of outplacement.
Tijdens deze training zoeken deelnemers hun grenzen op om op zoek te gaan naar hun persoonlijk werkmissie. Het gaat er niet om wat je kan, maar veel meer om wie je bent, waar je energie van krijgt en wat je door je werk wilt betekenen. Maar vervolgens ook hoe je daar geld mee kunt verdienen.

De deelnemers worden door het programma bewust van hun persoonlijke voorkeuren in sociale omgang met anderen en leren hoe deze voorkeuren hun loopbaankeuzes kunnen beïnvloeden.
Tijdens de training worden deelnemers ondersteund bij het ontwikkelen en het schrijven van hun persoonlijke en werk missie en hun loopbaanplan.
Het Kernachtige loopbaan Ont-wikkeling programma duurt 3 dagen (6 dagdelen) en is beschikbaar als in-company en als open training. Iedere dag krijgen de deelnemers huiswerkopdrachten mee en tussen de 2 en de 3 dag is er nog een telefonische coaching sessie van een uur met de trainers als voorbereiding voor de 3e en laatste dag waarbij ze hun loopbaanplan voor de groep gaan presenteren. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers en wordt begeleid door de loopbaantrainers Bernadette Meijer en Bas van Beek.

De eerstvolgende training wordt gegeven op 24 en 25 september. De 3e en laatste dag is op 16 oktober. Deze training is volledig Corona Proof en wordt gegeven bij de Stichting Laverhof in Schijndel.

Er zijn voor deze training nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Voor wie ?

Voor iedere professional die vragen heeft over zijn loopbaan. Mogelijk loop je al langere tijd te wikken en te wegen, wil je wel iets anders maar weet niet wat. Het programma Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling kan voor hem of haar dan mogelijk een uitkomst bieden.

In de Kern komt het programma neer op:
• Bewust worden van je persoonlijke drijfveren en weten waar je energie van krijgt
• Weet waarom je in het verleden bepaalde loopbaankeuzes hebt gemaakt
• Schrijven van een persoonlijke en werkmissie die richting geeft aan je loopbaan
• Een plan van aanpak om invulling te geven aan je loopbaan
• Meer regie over toekomstige loopbaankeuzes

 

De investering is € 995 per deelnemer inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor bedrijven.

Wil je meer info over deelname aan deze training:

Contact

Bas van Beek

Bernadette Meijer

Deel deze pagina

Informeer uw netwerk