Nieuwe inzichten opgedaan deze zomer?

Nieuwe inzichten opgedaan deze zomer? /Wil je jezelf uitdagen in het vinden van nieuw en betekenisvol werk?

Deze zomer genieten wij allen van het heerlijke lome vakantiegevoel waar je alles van het afgelopen werkjaar weer even overdenkt. Hoe is het met jouw mijmeringen? Zit jij nog op de goede weg, ben je toe aan een nieuwe loopbaanstap of twijfel je nog? Of ben je al tijden aan het solliciteren en lukt het maar niet? Kom je terug uit een ziekteperiode of een reorganisatie en zit je vol nieuwe plannen maar weet je nog niet hoe je die gaat realiseren.

Kortom laat jouw loopbaan/werk je hart nog steeds sneller kloppen of ben jij toe aan een “APK” van je loopbaan?

Wil je jouw unieke waarden als mens en als professional weer duidelijk voor ogen krijgen? De training Implicit Career Search (Kernachtige Loopbaan Ontwikkeling KLO) is dan de juiste keuze! Maak drie dagen vrij in je agenda om te onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en of deze in de loop van de tijd zijn veranderd door allerlei reorganisaties of andere maatschappelijke dan wel privé-ontwikkelingen. Gezamenlijk werken wij aan de vergroting van je zelfbewustzijn, zodat je meer vertrouwen krijgt om de juiste keuzes te maken in je loopbaanontwikkeling. 

Bas van Beek en Bernadette Meijer, twee ervaren loopbaantrainers, zullen op 11, 12 en 27 september weer een nieuwe Implicit Career Search training geven. De training, die in Canada is ontwikkeld en in vele landen succesvol is, heeft al duizenden deelnemers geholpen meer zingeving in hun loopbaan te vinden. Niet gericht op wat je kunt, … maar op wat je echt graag wilt!  De nieuwe training biedt plaats aan maximaal 8 deelnemers en wordt gegeven bij Holtrop, Kenaupark 16 in Haarlem.

Wij gaan in deze drie dagen op zoek naar wat in essentie werk voor jou betekent, waar je kwaliteiten liggen en in hoeverre je deze nu terugvindt in je huidige baan. Van daaruit gaan we kijken naar hoe jouw loopbaan er in de toekomst uit zal zien en maken we een loopbaanplan. De methode die wordt gehanteerd zorgt voor versneld inzicht in waar je vandaan komt en – veel belangrijker –  waar je naartoe wilt. Wij vragen jou om je eigen mogelijkheden niet te onderschatten, want we zijn op zoek naar jouw unieke bijdrage en daarin ben je altijd onderscheidend!  

  • LinkedIn