Geef jij ook een nieuwe impuls aan jouw loopbaan?

Ajax heeft menig hart sneller doen kloppen, maar hoe zit dat met jouw loopbaan? Laat die jouw hart ook sneller kloppen? Of ben jij toe aan een APK voor je loopbaan?

Wij zijn alweer een eind op weg in 2019. De lente bracht ons al een mooie warme periode en Ajax deed menig hart sneller kloppen. Maar hoe zit dat met jouw loopbaan? Laat jouw loopbaan jouw hart ook nog sneller kloppen?

Zit jij nog op de goede weg? Of ben jij toe aan een zogenaamde ’APK’ voor je loopbaan? Wil je jouw unieke waarden als mens en als professional weer duidelijk voor ogen krijgen? De training Kernachtige Loopbaan Ontwikkeling (KLO) is dan de juiste keuze! Maak drie dagen vrij in je agenda om te onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en of deze in de loop van de tijd zijn veranderd door allerlei reorganisaties of andere maatschappelijke dan wel privé-ontwikkelingen. Gezamenlijk werken wij aan de vergroting van je zelfbewustzijn, zodat je meer vertrouwen krijgt om de juiste keuzes te maken in je loopbaanontwikkeling. 

Bas van Beek en Bernadette Meijer, twee ervaren loopbaantrainers, zullen op 12 en 13 juni en 4 juli weer een nieuwe KLO-training verzorgen. De training, die in Canada is ontwikkeld en in vele landen succesvol is, heeft al duizenden deelnemers geholpen meer zingeving in hun loopbaan te vinden. Niet gericht op wat je kunt, … maar op wat je echt graag wilt!  De nieuwe training biedt plaats aan maximaal 8 deelnemers. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Wij gaan in de drie dagen op zoek naar wat in essentie werk voor jou betekent, waar je kwaliteiten liggen en in hoeverre je deze nu terugvindt in je huidige baan. Van daaruit gaan we kijken naar hoe jouw loopbaan er in de toekomst uit zal zien en maken we een loopbaanplan. De methode die wordt gehanteerd zorgt voor versneld inzicht in waar je vandaan komt en – veel belangrijker –  waar je naartoe wilt. Wij vragen jou om je mogelijkheden niet te onderschatten, want we zijn op zoek naar jouw unieke bijdrage en daarin ben je altijd onderscheidend!  

  • LinkedIn